середа, 21 жовтня 2009 р.

І ще раз про село або Доповнення картини мого ідеального життя

Щоб ви часом не подумали, що я збираюся доїти корову чи виносити гноївку в селі, допишу таке.
Десь читала про новий процес, який називається дауншифтінг. Ось саме про це я говорю.
Не займатися в селі фермерством, хоча це теж непогане заняття і при сучасних технологіях і раціональному підході, а головне любові до діла, тобто так званої пристрасті, чудове заняття.
Обов’язково поставити сателітарну тарілку і провести інтернет. Взагалі сучасне життя у великій мірі можна назвати «мережевим життя». Подумайте, на скількох сайтах ви маєте облікові записи, у скількох соціальних мережах зареєстровані?
Так от, фріленс, на мою думку, ідеальний вихід з цієї ситуації. І говорячи «взятися до роботи» мала на увазі поперекдадати, позайматися цікавими проектами. Ось вже другий рік так заробляю собі на життя. І що ви думаєте, навіть непогано заробляю. До речі, аутсорсингом можна навіть заробляти більше, ніж снидіючи на офісі, перекладаючи папери з однієї купки на іншу. Я вже не говорю про можливість вільно розприділяти свій час. Проте, самоорганізація тут відіграє велику роль, отож треба у ній вправлятися.
Плюс невід’ємними складовими такого «ідеального» життя має бути автомобіль (щоб возити дітей до школи в районному чи обласному центрі), і бажано приємні сусіди :)
Думаю, ви вловили ідею. Будемо працювати!
Головне зуміти в собі зламати ці соціальні стереотипи, знайти ініціативу, адже саме ентузіазм дозволяє нашій землі крутитися навколо сонця!

Немає коментарів:

Дописати коментар